Estrena del nou Blog de Farmàcia Sala

Jueves, 27 de Octubre de 2016

Farmàcia Sala fa ja 60 anys que camina. Un camí dedicat a posar la nostra formació i coneixement al servei de la salut i benestar de les persones. A intentar alleujar les malalties que malauradament patim tots, de vegades, però també, i cada vegada amb més força a treballar per a  millorar la qualitat de vida de tots. Som gent formada, els il·luminats son a altres llocs.

En seixanta anys hi ha moments per tot, alegries, tristeses, pujades, baixades, rectes i corbes. I hem arribat fins aquí per a donar el millor de nosaltres. Avui comptem amb tres farmacèutics i sis auxiliars, un nutricionista, un audioprotessista i un tricòleg. Quatre-cents metres quadrats dedicats integrament a la millora de la salut i a la qualitat de vida de les persones.

Els nostres departaments són Especialitats Farmacèutiques, Homeopatia, Dietètica i Nutrició, Ortopèdia, i en especial de l’esport, Dermofarmàcia, Parafarmàcia, Tricologia, Audiopròtesi, Mascotes i Productes Veterinaris, Analítiques Express (resultats en minuts), Servei de Dossificacions Personalitzades (SPD), Seguiment farmacoterapèutic en pacients amb tractaments complexos (PCAF).

Els nostres pacients ens empenyen a evolucionar cada dia i a oferir-los el millor de nosaltres.

Intentem que el nostre dia a dia sigui ple de persones satisfetes. La nostra vida és aquesta. No sabem fer res millor.

Aquest Blog que encetem, serà un dels nostres canals d’expressió, el nostre lloc on publicar articles que considerem d’interès i on intentarem respondre a les qüestions que tu ens plantegis. Pregunta, no et quedis amb dubtes.

La salut ha de ser important per a tu, de fet, ho és per a aquells que t’estimen. Dóna vida als teus anys. Viu.


« Volver a blog